::NSSD-Srbija  'Serbian National Alliance'
March 22, 2019, 08:39:44 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Dobrodosli na NSSD-Srbija
 
  Home Help Search Gallery Links Staff List Login Register  

Нашия протест срещу израелския военен орl

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Нашия протест срещу израелския военен орl  (Read 332 times)
samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« on: January 23, 2008, 02:52:34 pm »

Зам.председателят на израелският парламент Ицках Зив заедно с представители на община Тел Авив и на израелските въоръжени сили ще гостуват в Русе в понеделник. Те пристигат за концерта на израелския военен оркестър, създаден от Ицхак(Зико) Грациани. Турнето в България е първата изява на състава извън Израел, като русенската публика ще чуе музикантите от 19.30 часа в Доходното здание. Входът ще бъде с покани, които се раздават на касата на театъра....Програмата на концерта е посветена на 60-годишнината от създаването на Израел.....Оркестърът е съставен от музиканти, които са на задължителна военна служба. Тойсе състои от над 100 оркестранти и три певици. Източник: в."Утро", 14.06.07,стр.1-2
« Last Edit: January 23, 2008, 02:57:59 pm by samvoin » Report Spam   Logged

samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #1 on: January 23, 2008, 02:53:26 pm »

ЗАЩО ПРОТЕСТИРАМЕ ДНЕС?

(Нашия протест срещу израелския военен оркестър)

През 2001 година у нас бе извършено преброяване на "Жилищния фонд"! В същата година в "Кнесета" на Израел се внася предложение за членство на Израел в Съветския "ЕС"! Днес от всички страни Ви агитират да продавате вашите Бащини земи, непрекъснато различни фондове обикалят из страната и изкупуват Земята ни на безценица! Престъпни групи и местни главорези ходят и изнудват в редица села и градчета със селски поминък хората да си продават Земята! Младите отдавна изтекоха оттам, а останалите стари хора, притиснати от заселваните тенденциозно чуждоетнически популации, грабещи реколтата им и поради безпаричие и невъзможност да развиват стопанството си, остават земите да пустеят и се принуждават да ги продават на безценица или отродилото им се поколение го прави, ако не те!
Чии са тези предпоставени фирми? Чии са фондации като"Отворено общество" и др., на световния терорист Сорос?Представители на кой етнос стоят зад тях? На кой етнос представителите доминират у нас във властта? Във главните партии? Чия пета колона са?
През 1999 година в Израел, където ни считат за техни"спасители"(незнайно от какво), паметника на Н.В. Борис Трети бе съборен! Някои ще попитат каква връзка има това с днешния парад на Израелския военен оркестър?
Те не биха задали този въпрос, ако познаваха същността на талмудизма и ционизма, ако бяха запознати с еверйския "закон"-"Шулхан Арух", който се изучава в израелските училища и подрастващите там се възпитават по-него! Какво представляват всички неевреи според този "закон"?! Каква съдба ги чака "гоите", т.е. всички неевреи в буквален превод "овци на заколение". Да, това сме ние за техния ционизъм, каквито бяхме и за създадената по-техен образец - Османска империя(рая), прочетете книгата на Варшавски по-въпроса - от кого е проектирана тази"империя"! Погледнете днес какво става с палестинците на Родната им Земя, редица от тях са с убити семейства им и са принудени да вършат самоубийствени атентати, за да отмъстят, защото друго нищо не им остава! ДА! Когато няма Справедливост, идва отмъщението! Колко деца са без родители там? Там всеки ден имаше периоди, в които се изпепеляваха цели селища с хора, но никой не го наричаше това "геноцид", каквото наричаха в Сребреница убийството на 200 души(при неизяснени обстоятелства)! Никой не нарича разпарянето коремите на бременни жени, с познатата ни от петте века у нас кръвожадност - "холокост", за разлика от измисления "хитлеров холокост" над еверите през ВСВ ("Общество Дуло"- една неправителствена организация разполага с документи, доказващи несъществуването на този "холокост", който означава изгаряне чрез жертва!) Нима някой може да опровергае обаче зверствата в Палестина?
Това Ви чака и вас драги сънародници, след като продадете Родната си Земя! След като пуснете тук военното присъствие на поробителя, триумфиращ на нашия гроб. Техните слуги, Ви унищожават с един много по-ефективен геноцид - социален, здравен, чрез безработица, чрез ниски доходи и постоянно растящи цени, лишаване от имущество чрез принуда да го продадете или заложите, заробване на малкото работещи на постоянен договор с кредити от същите тези компании - наднационални, държащи и банките! Да, 2020 година вече дори според казионния слугинаж - БАН, нацията ни и етноса ни, няма да ги има!
Ние Българските Родолюбци, не сме против израелския национализъм и ционизъм и не сме против това, че съхранява своята общност и раса, ако не ни лишаваха неговите издънки от това право нас - на НАШАТА РОДНА ЗЕМЯ! Ако националните им и общностни претенции, бяха в рамките на допустима за останалия свят територия, но не лишаваха останалите народи от това право, какъвто беше иракския национализъм! Нормално е всеки народ да се гордее със произхода си, с по-големите или по-малки заслуги към света да претендира за територията, създадена от неговите кръвни предци! Но еврейския ционизъм НЕ Е НАЦИОНАЛИЗЪМ, а една подлост, лишаваща останалите народи от право на живот и щастие и даваща право само на един да живее и съществува, благодарение смъртта на останалите! Като с това обрича собствения си народ, рано или късно на гнева и враждебноста на останалите народи, когато се пробудят и то съвсем справедлив гняв! А това ще е вредно и за самите редови евреи!
Ние поставяме с този протест началото на Борбата за Спасение на нашия народ, който дълго бе лъган от разни лъженационалисти, легитимирали нахлуването на съветското "ЕС", за една заплата на евродепутати на техните протежета и изрекли само куп лъжи пред нашия изстрадал народ, но неподплатили ги с действия, а напротив, точно обратното. Ние днес Ви призоваваме към Истинска борба. Ние не искаме да бъдем представлявани от назначените от петата колона на Израел и нейните източни и западни слуги у нас - "националисти", НЕ ИСКАЙТЕ И ВИЕ!!!
Борете се в името Бъдещето на вашите деца!!! Не в името или Бъдещето на този или онзи депутат или партия!!!

doulo@abv.bg


Протеста бе проведен на 18.06.2007 година от 7.30 часа,начело на господин Антон Рачев!Призоваваме към протести по-всички останали градове,в които ще протече турнето на израелския военен оркестър!

http://severinfo.org/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=26
« Last Edit: January 23, 2008, 02:58:41 pm by samvoin » Report Spam   Logged
samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #2 on: January 23, 2008, 02:56:53 pm »

http://www.ruseinfo.net/news.php?0:18571
Report Spam   Logged
samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #3 on: January 23, 2008, 03:08:56 pm »

Защо евреите напускат Палестина ?!

Тази тема беше изтрита от модератора на Клуб История.

За незапознатите с историко-политическата ситуация в Света е доста чудна новината за изтегляне на евреите от палестинските територии - ивицата Газа.

Тук ще публикуваме една статия, която ще даде отговор на тези въпроси.

- В малки незабележими каренца в пресата се отбелязва, че в Провадия е създаден инициативен комитет в подкрепа на бизнесмена Майкъл Чорни, в него членували местни интелектуалци. Г-жа Ирена Христова е говорител на този комитет и от нея ще научим какви са целите му.
- Целите му са няколко: 1. Издирване, систематизиране и предоставяне на съответните власти на Република България на данни и документи, доказващи невинността и неправомерното изгонване на г-н Чорни; 2. Преоткриване на такива документи и завеждане на съдебни дела срещу институции и личности, разпространяващи неверни и тенденциозни информации, които клеветят доброто име и авторитета на човека Майкъл Чорни, неколкократно доказвал с делата си съпричастност и голяма любов към България; 3. Да подемем инициатива, която вече е разпространена в обществото на Провадия, за обявяването на г-н Чорни за почетен гражданин на града.
- Какъв интерес могат да имат интелектуалци от Провадия да събират документи, които оневиняват Майкъл Чорни? Защо точно в Провадия?
- Защото в нас попадна книгата на историка Николай Панайотов, според която Провадия е била столица на халколитната протоеврейска държава от 5-о хилядолетие до 3760 г. преди Христа. Тази книга е издадена със съдействието на г-н Чорни и ако това, което е написано в тази книга, е вярно, ще се върне славата на нашия град като най-древен и ще се открият стотици работни места за провадийци.
- Потърсихте ли директна връзка със самия г-н Чорни?
- Нямаме директна връзка с него и нямаме намерение да го търсим. Не искаме пари от него, не го познаваме, не сме го виждали.
- Нали искате да го направите почетен гражданин, значи все пак трябва да го поканите?
- Ще го поканим, след като се осъществи този проект. Една от нашите задачи е тясно сътрудничество с всички организации по света - финансови, научни институции, да превърнем халколитната крепост край града в Мека за всички евреи по света.


Николай Панайотов прави заключенията си единствено на факта, че в Провадия има стари скални гробници от халколита, а в Библията пишело, че евреите погребвали мъртвите си в скални гробници. Ето как се прави историческа политпросвета.

Сега ни става пределно ясно защо създаденият от евреи комунистически строй унищожи и обезлюди българското село - там където се зараждаше и крепеше българщината. Днес вече Свещената Българска земя е освободена от българи, и очаква своите свидни еврейски чада - които били изгонени от лошите траки преди 6000 години.

За останалите една шепа българи, някои вече препоръчват - да се връщат по река Волга.

Ето какво статукво създаде антибългарската теория за тюркския или памерски произход на българите.

Българите не са нито тюркски нито памерски пришълци !!!

Българи, да спасим Земята си от нашественици ! Да прогледнем за Истината !
Българите са местен народ на Балкана и Мала Азия - ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ НА ХОРАТА ОТ ХАЛКОЛИТНАТА ЕПОХА ПО НАШИТЕ ЗЕМИ !!!

IN VERE VERITAS

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=arheologia&Number=1944400940&page=0&view=collapsed&sb=5
Report Spam   Logged
samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #4 on: January 23, 2008, 03:19:09 pm »

http://kanatangra.wallst.ru/sydyrjanie.php?p=palestina2
Report Spam   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy