::NSSD-Srbija  'Serbian National Alliance'
March 18, 2019, 12:24:06 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Dobrodosli na NSSD-Srbija
 
  Home Help Search Gallery Links Staff List Login Register  

Какво са направили евреите за България? (М. В

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Какво са направили евреите за България? (М. В  (Read 392 times)
samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« on: January 23, 2008, 03:12:05 pm »

http://kanatangra.wallst.ru/sydyrjanie.php?p=bul04
Report Spam   Logged

samvoin
Moderator
Heroj
*****
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #1 on: January 23, 2008, 03:14:03 pm »

Из програмата на БНРП

Още от древността евреите се стремят да се наложат като господствуваща раса в света чрез юдеизма, като религия, и ционизма, като войнствуващ национализъм. След създаването на "Илюминати" от Адам Вайшоп през 1756 г., възникват различни организирани структури, ръководени от "Тайното братство", които трябва да осъществят практически създаването на "нов световен ред" под ръководството на еврейския Синедрион (еврейското правителство в сянка). Това са разните масонски и Ротари-клубове, Билдербергите, Кръглата маса, Трилатералната комисия, Римския клуб, клуб "Череп и кости", за да се стигне до ООН, Европейския съюз, Световната банка за развитие, Европейската банка, Международния валутен фонд. Тези банки са в ръцете на основните кланове Ротшилд и Рокфелер, но като техни клонове действуват и банките на Морган, Дюпон, Вартбург и др. Ротшилд и Рокфелер лобират в Демократическата и Републиканската партии на САЩ и нито един президент не може да бъде излъчен без тяхното одобрение. Бюджетният резерв на САЩ е съставен от техни капитали. Именно САЩ са държавата, чрез която те осъществяват мечтите си за световно господство. Поради това, с капиталите си те са я превърнали в най-мощната държава в икономическо и военно отношение.

Но само мощта на САЩ не е достатъчна за постигане на тяхната стратегическа цел. За да превърнат народите в колониални наемници и роби, е необходимо още да ликвидират националната им идентичност чрез унищожаване на историческата им памет, да сринат образователната им система, традициите, бита и културата им, да ги зомбират в роботи без имот и средства за съществуване, които да произвеждат блага за господарите на "новия световен ред". Целенасочено, неотклонно и поетапно това се осъществяваше под прикритието на примамливите политически програми на либерализма, демокрацията и комунизма.

В името на либерализма бе унищожен цветът на френската нация по време на революцията от 1789 г. В името на комунизма бе унищожен елитът на Руската империя от 1917 г. А в демократичните среди богатствата бяха съсредоточени в ръцете на избрана олигархия от "тайното братство", работеща за налагането на "новия световен ред".

Болшевизмът се оказа несполучлив опит на световното еврейство и неговите икономически магнати, да извлича максимални печалби от най-ниско платена работна ръка, тъй като лишени от собственост и свое производство, на хората бе отнет материалният интерес. От вложените суровини се получаваше много брак, което разви икономически и стопански дефицит. Ето защо, чрез "перестройката" на Михаил Горбачов, женен за еврейката Раиса и таен служител на световното еврейство, през 1989 г. болшевизмът бе унищожен като икономическа и като политическа доктрина.

За съжаление, съдбата на България бе нерадостна. След освобождението си от турско робство тя води 5 войни за своето обединение, в които даде 157 хиляди убити и 864 хиляди осакатени българи. Но Европа, към която непрекъснато "се стремим", без да се съобразява с принципа на националностите и историята, непрекъснато разкъсваше България, като живи късове от нейната свещена историческа територия, заедно с населението им, бяха оставени в хищните лапи на ненаситните ни съседи.

Въпреки това, България беше цъфтяща градина и през 1939 г. се нареждаше на четвърто място в Европа по стандарт на живота и на първо място на Балканите по износ на месо и жито. През април 1941 г., с помощта на доблестното германско оръжие, България извърши своето национално обединение. Но уви, за кратко. През 1943 г. в Ялта, а през 1989 г. в Малта, България бе поставена в съветската зона като съюзник на Германия. И на 9 Септември 1944 г. България бе отново разпокъсана и 127 хиляди кв. километра от нейната територия, заедно с населението им, бяха хвърлени в пипалата на нейните врагове, които, като чужди поробители, пристъпиха жестоко и методично към унищожаването на това население.

http://bnrp.free.bg/programa.html

Report Spam   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy