::NSSD-Srbija  'Serbian National Alliance'
March 22, 2019, 08:42:53 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Dobrodosli na NSSD-Srbija
 
  Home Help Search Gallery Links Staff List Login Register  

Nacionalni Stroj

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nacionalni Stroj  (Read 366 times)
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« on: January 24, 2008, 02:26:09 pm »

ПРОГРАМ И СТАТУТ НАЦИОНАЛНОГ СТРОЈАПрограм:1. Хоћемо да повратимо нашу земљу нашем народу и државу у којој ће Срби имати контролу над сопственом судбином, где ће личне потребе појединца служити општем добру српског народа. Слободан народ у слободној отаџбини рађа дух заједништва и националног достојанства.

2. Захтевамо уједињење свих српских земаља, у јединствену српску националну државу, која осигурава постојање и препород српске нације у величини словенског аријевског наслеђа, претежно динарског подрасног типа.

3. Залагаћемо се за решавање питања западних граница Србије и повратак окупираних територија које припадају српском народу. Тамо где то тренутно није могуће, предлажемо размену становништва.

4. Борићемо се бескомпромисно да српско Косово и Метохија остану српски по сваку цену.

5. Залагаћемо се за унитарну српску националну државу у којој ће основна начела бити национална слобода, социјална правда и расно биолошка заштита народа.

6. Захтевамо увођење централне власти као националне службе, тиме, што би најчаснији и најспособнији у народу били бирани и владали у корист народне заједнице, по принципу вођства и одговорности. Тренутну поделу и народно самоубиство парламентаризма бисмо заменили владавином народног представништва.

7. Пуно грађанско право, као свест националне одговорности, могу имати само лојални држављани наше земље, који су припадници беле аријевске расе, док би држављани не беле расе и расно мешани имали одређени статус и ограничена права, ослобођени грађанских дужности. Високи представници народа на одговорним положајима од националног значаја, морају бити српског поракла.

8. Инострана политика српске националне државе, служиће интересима наше земље и народа, као и заједничком интересу беле Европе. Сматрамо да је вредност расе основа за европско јединство и унапређење европске цивилизације.

9. Верујемо у биолошку неједнакост, како међу појединцима, тако и међу расама. Физичке, менталне и моралне расне карактеристике су наследне и непроменљивље. Желимо да свако сачува своју посебност и живи у хармонији са осталим расама у интересу унапређења човечанства. Верујемо у географску сагрегацију.

10. Залагаћемо се за спровођење еугенског програма као напретка људске врсте и забранити сваки облик расног мешања. Очување сопствене расе и наслеђа не значи поробљавање или уништавање других, већ природно право на сопствени расни идентитет.

11. Тражимо повратак војничке части и оснивање српске националне војске, која ће бити национално и расно свесна и одана своме народу и држави. Наша војска ће бити гаранција слободе и независности нашег народа.

12. Српска национална култура је део европске културе и њеним очувањем ћемо заштитити наш историјски и духовни идентитет, Религија је приватна ствар сваког појединца, али наша црква мора оплемењивати духовност нашег народа. Национална држава стоји уз националну цркву. Штетни и страни религијски елементи оличени у верском отпадништву од аријевског духовног корена, биће ван закона, у корист националног духовног здравља.

13. Сваки вид људске изопачености мора бити забрањен у циљу ментално физичког здравља нације. Наркоманија, хомосексуализам, педофилија, секташтво, порнографија итд... биће строго кажњиви.

14. Абортус је убиство и мора бити забрањен, осим у случајевима расног мешања, силовања, када је жена у животној опасности, или ако је доказано да је плод ментално ретардиран или физички дефектан.

15. Тражимо повратак реда и закона који служи националним интересима у складу са кодексом части. Хоћемо правну сигурност за све грађане и одредбе које су јасне и без рупа у закону, са истом применом на све, без привилегија. Тражимо строжије казне за облике деловања који прете нашем здравом националном идентитету, у духовном, умном и телесном смислу. Наша полиција и правосуђе морају радити за српске, а не за туђинске или личне интересе, како би им се повратио национални углед.

16. Штампани и електронски медији морају да буду под националном контролом државе. Сви издајнички или страно плаћени медији који раде против наших националних интереса ће бити укинути. Медији треба да информишу чињеницама и да кроз образовање и забаву указују на људске врлине и унапреде народ, а не да га прљавштинама уназађују и дегенеришу.

17. Опште добро нашег народа је испред личног интереса појединца и то ће нам бити водећи принцип у обрачуну са корупцијом и криминалом. Принцип општег добра донеће социјалну правду и сигурност нашем народу.

18. Прочистићемо образовање у школама и на факултетима од болесних и лажних вредности новог светског поретка, а материјалистичко учење заменићемо идеализмом националних и расних вредности, уз темељну ревизију историје. Уместо самоубилачких правила наметнутог лажног хуманизма, децу ћемо учити, не шта да мисле, већ како да мисле на основу здравог разума и логике. Свакој животној одлуци треба претходно поставити питање, да ли је то добро за наш народ.

19. Омогућићемо младим генерацијама спортске активности, такмичења и друштвено забавне манифестације у складу са српским и европским вредностима, које оплемењују развијање младалачког духа и буде нова интересовања кроз дружење и упознавање. Омладина треба да иде у корак са временом и младима морамо обезбедити перспективу и повратити ентузијазам.

20. Обезбедићемо женама могућност адекватног радног места на основу образовања, интересовања и афинитета у складу са њиховим потребама, без омаловажавања њихових способности. Женама треба повратити мајчинску част кроз породичне вредности и омогућити активну улогу у друштву. Будућност нових генерација зависи од наших жена, матерински инстикт је природна врлина, а не застарели нагон који треба одбацити због материјалне пожуде.

21. Омогућити младим паровима да имају више деце и увести охрабрујуће бенефиције за свеко новорођено дете у породици, као и увођење радног стажа за мајке са троје и више деце. Домаћинска породица је основа здравог духа нације.

22. Морамо обезбедити производњу здраве хране, квалитетних средстава за живот и изградњу што бољих стамбених јединица. Здравији услови живота свима морају бити омогућени, зарад нормалног развитка у друштву.

23. Посебну пажњу треба обратити на обезбеђивање здравствених услуга, социјалног осигурања, пензије и заштите радника. За случајеве злоупотреба положаја послодавца над радником, основати посебне институције за њихово решавање.

24. Заштита села и сељаштва је основа за развијање пољопривреде. Треба омогућити сељацима веће власништво над обрадивом земљом без неправедних такси и веће поштовање њиховог здравог начина живота и племенитог рада.

25. Заступамо став да треба да постоји што више мањих приватних предузећа ради повећања запослености, а предузећа која су у опште националној служби морају биви државно власништво. Домаћем предузетништву треба омогућити повољне услове улагања у сопствену земљу, а страни инвеститори ће бити под контролом државе. Кредити ће се давати без интересне камате.

26. У корист јединствене функције српског националног тела, расна и национална свест мора угасити борбу међу класама и струкама у јединству, од радника и сељака до интелектуалаца, да свако врши своју функцију у органској народној заједници. Пораст заједничке продуктивности користиће општем побољшању животног стандарда нације.

27. Морамо обезбедити потпуну заштиту природне средине у којој живимо, као и забранити злостављање животиња. Људска врста мора схватити да је део природне целине и мора поштовати природни поредак, иначе ћемо сами бити одговорни за сопствено уништење.

28. Желимо сарадњу са свим расно свесним националистима у Европи и свету који желе револуционарне промене засноване на љубави према аријевским вредностима и који верују у општи заједнички циљ националне слободе, социјалне правде и расног идентитета.Статут:Члан 1.

Национални строј је политичка организација пропагандно едукативног карактера, чији се поглед на свет заснива на идеји националне слободе, социјалне правде и расног идентитета.

Члан 2.

Циљ Националног строја је очување и препород здравих вредности српске нације, као саставног дела беле расе и духовни, умни напредак сваког појединца унутар наше нације.

Члан 3.

За остваривање својих циљева, Национални строј користи искључиво средства политичког деловања и не позива на изазивање било ког облика насиља, расне, верске и националне мржње, већ на истину и право на слободу говора и мишљења свих Срба у Србији. Активност се врши у зависности од околности у складу са законом и кодексом части.

Члан 4

Национални строј заступа своје ставове путем памфлета, брошура, књига, магазина, интернета, као и одржавањем (не)јавних манифестација.

Члан 5.

Национални строј је савез расно свесних националиста на једном путу са истим циљем.

Члан 6.

Национални строј нема вођу ни вођство и сваки вид активности се врши путем сопствене воље, на личну одговорност, у складу са програмом и статутом, као и принципима за које се залажемо.

Члан 7.

Национални строј тежи изградњи идеолошког менталитета кроз лично усавршавање сваког појединца, како би он сам себи био покретач и водич, свестан сопствене одговорности.

Члан 8.

Једино обележје Националног строја је крст са четири оцила у оквиру назива Национални строј.

Члан 9.

Одржавање састанака активиста Националног строја, локалних или на нивоу Србије, се врши по договору, у зависности од планирања рада самих учесника састанка или се самостално организују.

Члан 10.

Национални строј нема своје званичне просторије или поштанску адресу. Контакти се успостављају лично, по препоруци или e-mail-oм.

Члан 11.

Свако објављивање уочљивих слика или имена активиста Националног строја је строго забрањено.

Члан 12.

Национални строј нема званично чланство, јер верујемо у сој, не у број, у активисте, не у чланове. Активиста може бити онај ко на било који начин доприноси остварењу циља нашег програма, поштује статут и придржава се постојећих принципа Националног строја.

Члан 13.

Активиста Националног строја може бити искључиво припадник беле аријевске расе.

Члан 14.

Активиста Националног строја мора бити пунолетан.

Члан 15.

Свако ко подржава циљ Националног строја може носити његово обележје, ако нештети угледу саме организације.

Члан 16.

Активиста Националног строја мора бити свестан у сваком моменту да је представник наше идеје, да у складу са њом живи и шири је на све расположиве начине.

Члан 17.

Национални строј од својих припадника очекује доследност у погледу аријевског начина живота, а тиме не толерише дволичност, било који вид наркоманије и деловање које доприноси свему оном против чега се боримо.

Члан 18.

Сваки искрени активиста Националног строја не треба да чека да се ствари промене саме од себе, већ да свакодневно ради на њиховом мењању.


Србија Србима, Европа Европљанима!
Report Spam   Logged

samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #1 on: January 24, 2008, 02:28:03 pm »

NACIONALNI STROJ


Saopstenje za javnost 6.11.2005

Sednica Saveta Bezbednosti UN nedvosmisleno je pokazala, da je namera "svetskih marodera" stvaranje jos jedne siptarske drzave na Balkanu. Opcija "uslovne nezavisnosti' se vec namece i srpski narod je mora spremno docekati i svim snagama se suprostaviti njenoj realizacij.
Marionetski rezim u SCG nema nikakvu diplomatsku niti bilo koju drugu ozbiljnu drzavnu aktivnost, i njihova nesposobnost nije i ne moze biti slucajna.
Ne mozemo se nadati nikakvoj milosti od strane nasih neprijatelja i uzdati u razum onih koji razum nikad nisu imali. Pregovori oko statusa Kosova su samo farsa americke administracije i jevrejskog lobija i nas narod mora biti pripremljen za novu eskalaciju nasilja na Balkanu.
Samo potpuna srpska kontrola na celokupnoj srpskoj teritoriji moze doneti mir na Balkanu. Nikakva uslovna nezavisnost, sustinska autonomija a narocito ne nezavisnost Kosova, ne dolazi u obzir.
Siptarska narko mafija i jevrejski lobi su "alijansa zla" koja preti da zada konacni udarac Srbima.
Nacionalni stroj ce svoju aktivnost potpuno usmeriti na podizanje srpske nacionalne svesti.
Oni koji pristanu na davanje Kosova i Metohije bez borbe bice pred istorijom i narodom tretirani kao izdajnici.
Svaki kapitulanski sporazum bice nistavan i nijedan srpski patriota ga nece prihvatiti.
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #2 on: January 24, 2008, 02:29:37 pm »

O takozvanim "anti-fasistima"...
Komunistickim pacovima


Danas se u nekim gradovima u Srbiji obelezava 9.novembar.
Kada biste pitali neke od ucesnika tih manifestacija sta se dogodilo toga dana, odgovor ne biste dobili.
Dogadjaji koji su opisani u "istoriji po volji pobednika", ne mogu imati veze sa istinom.

A ko su ljudi koji za tudj racun obelezavaju ove nebitne datume?

Nazivajuci sebe anti-fasistima, ovi komunistoidni nesrecnici, svrstavaju sebe u anti-srpski i anti-evropski korpus zla.
Stavljajuci, na druge i na sebe, razne etikete, oni cak nemaju predstavu sta bi ti termini, kao sto su fasista ili anti-fasista, u stvari trebalo da znace.
Oni koji svoje vreme trace na lazi, usmerene protiv onih koji su svoje zivote posvetili borbi za opste dobro, na taj nacin postaju izrodi i izdajnici svog sopstvenog naroda.

Puni predrasuda prema drugacijem misljenju, ovi "novi komunisti" i "anarhisti", pokazuju svoje neznanje i glupost, i ponose se njima.
Antisrpsko delovanje kreatura koje svojim nebuloznim predavanjima truju omladinu, zasluzuje osudu i prezir.

Takozvani antifasisti, kojima silovatelji uma, sipaju antisrpsku doktrinu u njihove nerazvijene umove, nisu vredni pomena njihovih bednih imena.
Maloumnici, koji cak ne znaju, niti mogu da objasne sta je to fasizam, zasluzuju zaljenje.
Oni, koji u svojoj neobrazovanosti i intelektualnoj tuposti, ne razlikuju nacionalistu od soviniste, ili nacional-socijalistu od fasiste, jednaki su beslovesnoj marvi.

Imajuci podrsku od strane medija ,"tih modernih sredstava masovne idiotizacije", neo-komunisti su se zestoko razmahali.
Njihovi pozivi na linc, svih onih koji drugacije misle, vec su vise **** vidjeni u istoriji, i u praksi sprovedeni u komunistickim zemljama.
Ovaj ostrasceni "antifa" sljam, kome je komunizam na srcu, ponovo bi da strelja i ubija, samo ovog **** im to nece proci.

Radeci za svoje gazde, koji ih placaju svojim krvavim ciftinskim novcem, ovi neprijatelji slobode su postali sinonim za necasne, nemoralne i prljave osobe.

Oni ne znaju sta je Sloboda, Istina , Pravicnost.
Njima su strani pojmovi kao sto su Cast i Odanost.
Oni mrze svoju zemlju , oni preziru svoj narod.

U srpskom jeziku ne postoji prava rec za taj komunistoidni sljam.
Izrazi gadjenje su premali za ove neo-komuniste.
Nedostatak rasne svesti i nacionalnog ponosa , nacinio je od njih ljudsku pod-vrstu, moralne i duhovne nakaze.
Za svakog ponosnog Srbina oni su obicni komunisticki pacovi...

Jedina poruka normalnog coveka, tom ljudskom otpadu je:
Komunisticki retardi, za vas je jedino mesto u misijoj rupi gde ste i dosad bili...ucinite uslugu i sebi i drugima,
vratite se tamo sto pre...

SRBIJA SRBIMA
Evropa Evropljanima
Zivela Pobeda!

NACIONALNI STROJ
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #3 on: January 24, 2008, 02:30:04 pm »

Saopstenje za javnost povodom incidenta na Filozofskom fakultetu.


Aktivisti Nacionalnog stoja koji su upali na komunisticku tribinu, zeleli su da na taj nacin izraze svoje neslaganje sa indoktrinacijom srpske omladine, koju su pokusali da vrse ucesnici tribine, a narocito poznati srbomrzac dr Perovic.
Momci iz Nacionalnog Stroja nisu bili naoruzani i to je gnusna laz dekanice Filozofskog fakulteta Marije Kleut. Sve su to bili zdravi omladinci i sportisti i bilo kakvo oruzije im svakako nije bilo potrebno.
Nasilja nad ucesnicima tribine nije bilo jer je nasim ljudima ispod casti da tuku takve bolesnike kao sto su takozvani narkomani iz AFA.
Istina je da je bilo par samara, ali samo u pedagoskom smislu. Sve sto je Nacionalni stroj mislio vec je napisano u letku koji je deljen tokom dana .
Ovaj dogadjaj jasno pokazuje da lazovi iz AFA i osobe koje ih podrzavaju nemaju mere.
Komunizam u Srpskoj Atini nece proci.

Informativna sluzba
Nacionalnog Stroja
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #4 on: January 24, 2008, 02:30:37 pm »

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


28. 11. 2005.


Ових дана смо сведоци организоване медијске кампање и противправног прогона и терора над српским патриотама, где је “демократска” власт показала своје право лице како поступа са неистомишљеницима. Ционистичка Окупациона Влада намерно скреће очи јавности са правих проблема и прикрива узроке истих у намери да праведни гнев српских патриота против осведочених србомрзаца и сепаратиста, прикаже као злочиначки чин. Зашто специјална антитерористичка јединица хапси српске националисте, уместо да брани сопствени народ на југу Србије, где су српска деца свакодневно на мети терориста?! Овом срамном антисрпском акцијом, власти су јасно ставиле до знања у чијој су служби - свакако не у српској! Докле ће правосуђе патриотска дела подвргавати кривичним санкцијама, иако за то не постоје никакви правни основи, а ћути док Наташа Кандић неометано шамара седамдесетогодишњег Николу Поповића, прогнаника из Пећи, на београдском скупу породица отетих и несталих Срба са Косова и Метохије, ћути док “демократска” руља упада и дивља на патриотској трибини “Истина о Сребреници” на Правном факултету у Београду! Такође, издајнички медији намерно прикривају свакодневни терор над Србима, величајући издајнике и туђинске слуге... Зато, захтевамо хитно ослобађање неправедно притворених српских патриота!
Срамота је да групица наркомана и анархо-комуниста организује “антифашистичку” трибину служећи се слоганом “патриотизам је болест” и при томе користи свој кукавичлук за јефтини публицитет у јавности!

Свако ко доприноси опстанку нашег народа и бољој будућности за српску децу је Национални строј и због тога не верујемо у чланство већ у активизам и нису нам потребне вође, јер верујемо у сој, а не у број!
Онај ко није део решења, је део проблема!

СЛОБОДА за Национални Строј!


Информативна служба
Националног строја
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #5 on: January 24, 2008, 02:31:18 pm »

Saopstenje za javnost 17.03.2006


Povodom dvogodisnjce siptarskog divljanja na Kosovu i Metohiji nacionalni stroj upozorava da Srbija ne moze i ne sme zaboraviti patnje nasih sunarodnika.
Nastavak pregovora delegacije Republike Srbije sa siptarskim banditima pokazuje nam da ipak ima onih koji su spremni da zarad licnih interesa prodaju svetu srpsku zemlju.
Kao sto smo i ranije upozoravali,svaki sporazum kojim se Srbija odrice svojih teritorija bice nistavana.
Delegaciji Srbije ne smeta sto mora da pregovara sa ratnim zlocincem i banditom Tacijem,marionetski rezim dotakao je tako dno svog bezcasca.
Vazalna vlada Republike Srbije vise ne predstavlja nas narod.
Nacionalni stroj poziva sve srpske patriote da u okviru svojih mogucnosti pomazu srpske prognanike,getoizirane Srbe na Kosovu i one Srbe koji se kriju od organa gonjenja zbog svog patriotizma.
Svi nacionalno svesni Srbi od okupiranih podrucija koja se nalaze u Hrvatskoj,preko okupirane republike Srpske,okupirane Srbije i Crne Gore pa do Kosova i Metohije,moraju disati i misliti kao jedan.
Aktivisti nacionalnog stroja se pozivaju da nastave sa aktivnostima i ispoljavanjem patriotizma,bez obzira na represiju koju sa sobom nosi okupacija.

Informativna sluzba Nacionalnog Stroja
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #6 on: January 24, 2008, 02:31:49 pm »

Saopstenje za javnost 21.03.2006


Navrsilo se godinu dana od pocetka delovanja nacionalnog stroja.
I pored nevidjene medijske blokade i antisrpske histerije,nacionalni stroj nastavlja svoje aktivnosti.
Cak i u jeku najvece hajke na srpske nacionaliste,nacionalni stroj nije prekidao svoje delovanje.
Nase aktivnosti ce i dalje biti nenasilne i propagandnog karaktera u skladu sa nasim statutom.
Nacionalni stroj zbog svega toga odbacuje sa gnusanjem sve lazi koji se mesecima sire Srbijom.
Nacionalni stroj ne predstavlja subkulturne pokrete,niti je neonacisticka organizacija.
Svako ko je rasno svesni nacionalista i pridrzava se programa i statuta nacionalnog stroja,moze se smatrati nasim saborcem.Napadi i sa levice i sa desnice pokazali su nam da idemo pravim putem.
Insinuacije onih koju su nas nazvali proizvodom stranih obavestajnih sluzbi,govore vise o njima samima.
Spletke odredjenih internet grupica,policijskih dousnika i saradnika BIA,ne mogu nas omesti u izvrsenju nasih zadataka.
Hapsenja stotinak srpskih patriota pokazuju nam da se ideja nacionalnog stroja siri Srbijom.vazalni rezim ne shvata da se nacionalni stroj ne moze uhapsiti,ubiti ili unistiti.
Nacionalni stroj nije obicna organizacija.
Nacionalni stroj je ideja o nepokorenosti Srba.
Nacionalni stroj je srpska zelja za slobodom.

Informativna sluzba Nacionalnog Stroja
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #7 on: January 24, 2008, 02:32:39 pm »

Саопштење за јавност Националног строја!

--------------------------------------------------------------------------------

Национални строј позива све часне расне националисте који верују у наш циљ и поштују наше принципе да оснују своју групу - ћелију (до 5 људи са координатором) организовану по концепту “отпора без вође” и осмишљено политички делују у складу са нашим програмом и статутом.
Својим политичким активизмом будите пример другима.

Ево неких идеја за активисте Националног строја
1. Нађи двоје до четворо проверених и оданих сабораца и оформите сопствену политичку ћелију за политичко деловање
2. Сагласно установите међу собом координатора ћелије.
3. Одредите сопствену чланарину и одржавајте састанке по договору
4. Одредите одговорног човека за касу и осмислите разне начите да самофинансирање.
5. Сваку причу везану за ваше активности не причајте преко телефона.
6. Не заборавите такође, да ако поседујете рачунар ваш хард дист оставља неизбрисиве трагове.
7. Компромитујуће ствари не држите кући.
8. За ваше планове и активности не треба нико да зна осим самих учесника.
9. Живите начин живота у складу са нашим идеалима.
10. Ширите наш материјал свуда и на сваком месту, од књига у библиотеци до поштанских сандучића.
11. Исписујте на сваком прикладном месту наше пароле и наш национални симбол.
12. Правите магазине, брошуре, књиге, налепнице, значке, мајице, цд-ове који промовишу нашу идеју.
13. Осмишљено нађите сараднике за ширу дистрибуцију.
14. Разговарајте са људима о локалним политичким темама и друштвено-политичкој ситуацији у земљи и свету.
15. Пишите или посетите наше затворенике и пружите им подршку.
16. Упишите се на часове борилачких вештина и будите истрајни.
17. Помозите наше часописе и књиге финансијском подршком.
18. Потрудите се да образујете и усмерите наше симпатизере.
19. Дистрибуирајте “White Power” музику нашој-српској омладини.
20. Научите да користите и одржавате сво оружије које вам је на располагању.
21. Скупљајте чињенице, информације и податке неопходне за нашу ствар.
22. Идите на интернет и ширите нашу идеју на свим патриотским форумима.
23. Направите вашу архивску колекцију књига, брошура и часописа.
24. Храните се природном и здравом храном.
25. Научите други, или треће страни језик.
26. Објективно проучавајте друге културе.
27. Креативно ширите кампању против светског ционизма и расног мешања, а у корист очувања нашег идентитета.
28. Смислите пропагандно нове начине да људима ставите до знања оно што желите.
29. Бојкотујте циганске, кинеске и шиптарске продавнице и радње, као и све оне који послују са њима.
30. Учините да вас ваше комшије поштују и науче нешто од вас.
31. Упозоравајте остале саборце на ставове губитника и њихово погрешно деловање.
32. Идите на камповања, излете и слично.
33. Ступите у брак искључиво са женом/мушкарцем са здравим погледима на свет.
34. Трудите се да имате што више деце у складу са својим могућностима.
35. Учите децу како да мисле, уместо шта да мисле.
36. Угасите телевизор и учините нешто са својом децом.
37. Пишите за нашу ствар, читајте и проучавајте сву корисну литературу.
38. Будите у форми и увек спремни за улични сукоб са непријатељем.
39. Формирајте вашу екипу за тренирање.
40. Научите још једно занимање.
41. Научите српске и европске народне приче, митове и легенде.
42. Водите своју децу и своје познанике у наше националне музеје и музеје уметности.
43. Посећујте скупове наших непријатеља и снимајте шта се ради.
44. Одржавајте сталне добре односе са саборцима у иностранству.
45. Смишљајте нове идеје за нашу ствар.
46. Положите возачки испит и набавите аутомобил.
47. Разговарајте са српским националистима и пробудите им расну свест.
48. Идите на курсеве из области које вас интересују или имате од њих користи за даље запослење.
49. Шаљите бесплатно наш материјал новим симпатизерима.
50. Пронађите књижару која ће продавати или делити нашу литературу и материјал.
51. Не расипајте новац, употребите га за нашу ствар.
52. Будите независни колико год можете од модерне америчке културе.
53. Идите на спортске манифестације и тамо делите наш материјал.
54. Нападнути сте на сред улице. Борите се до последње капи крви! Нека непријатељ зна да са нама не сме имати посла.
55. Идеолошки образујте оне који хоће да вас слушају.
56. Упознајте људе у окружењу на све већу опасност од секти, педера, наркоманије итд. Здрави људи ће поделити са вама ваше ставове.
57. Купујте колико можете добре литературе.
58. Идите у школе и на факултете и дистрибуирајте наш материјал
59. Направите налепнице са нашим порукама и лепите их на сваком погодном месту.
60. Увек делујте револуционарно и не мешајте идеологију реакционара са нашом идејом.
61. Клоните се верских фанатика.
62. Чувајте професионални имиџ све време.
63. Борите се за Национални строј свим потребним средствима.
64. Помажите наше издаваче књига и часописа, као и наше музичке групе.
65. Немојте бити само неми посматрачи и да чекате да други покрену ствари, јер већина тако размишља.
66. Помозите својим саборцима око запошљавања.
67. Што чешће ортанизујте сусрете са саборцима из других градова.
68. Увек и на сваком месту указујте људима на неправду постојеће демо(но)кратске тираније.
69. Проучавајте историју, пронађите подметнуте лажи и представите чињенице о нашем народу.
70. Имате дара за говорништво? Искористите то, у право време и на правом месту.
71. Трудите се да будете физички спремни и бавите се рекреативно трчањем и дизањем тегова.
72. Чините све да задобијемо што више симпатизера.
73. Не учествујте у борби позиције и опозиције, већ промовишите наш револуционарни пут.
74. Обавезно идите на служење војног рока, по могућству у специјалним јединицама.
75. Будите узор другима у свим стварима.Национални строј је идеја о непокорности Срба
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #8 on: January 24, 2008, 02:33:48 pm »

Срби!

Меморијални скуп

поводом 8 година од почетка NATO агресије.

Покажимо да ми Срби не заборављамо своје мртве.

Подсетимо се датума када је наша земља била мета злочинаца. Дана када je Србија мучки нападнута.

Седамдесет осам дана и толико ноћи, убијана су деца, цивили, рушене су куће, фабрике, мостови, пруге, болнице, школе… Спаљивана су светилишта, гробови...

37 пута војно јача, a 670 пута економски снажнија сила ударила је на нашу Србију.

Сваки злочин се зове именом жртве, a ово су бројке незаборава: 2.500 погинулих од којих 557 цивила, 12.500 рањених, 5.000 инвалида.

Покажимо нашу верност мајци Србији!


Субота 24.март у 14:00
Београд,
(Трг Републике код споменика кнезу Михаилу)

Српска омладино, буди тамо!

Од свих патриота који ће присуствовати овом скупу тражи се неколико ствари којих требају да се придржавају:

-присутни не требају да носе никакве идеолошке или страначке ознаке.
-нико од присутних не сме да прави непотребну буку, или да се недолично понаша.
-ако се носе српске заставе морају бити искључиво на штапу.
-због извргавања истине,пре,за време и после скупа не комуницирати са медијима.
-провокатори и сви они који би да праве испаде нису добродошли!


Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #9 on: January 24, 2008, 02:34:40 pm »

Саопштење за јавност 26.05. 2007. године

У 18 часова испред Сорошеве телевизије Б92 одржан је протест у знак подршке патриотама који су лепили плакате "Булевар Ратка Младића". Протест је имао за циљ хитно укидање пресуде и пуштање на слободу неправедно утамничених младих српских патриота. Национални строј је подржао ову борбу за правду и слободу и придружио се захтевима учесника протеста. Ово није први пут да окупационе власти под плаштом "демократије" врше репресију и заводе страховладу како би угушили сваки отпор антисрпској тиранији. Овај сценарио је већ виђен лепљењем плаката "Бојкот Б92" 2005.године.

Србија ће живети док год живи српска омладина! Покажимо оданост мајци Србији - ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Информативна служба
Националног стројаСаопштење за јавност 3.мај 2007. године

Поводом медијског саопштења од 3.маја 2007.године у које се наводи да је Национални строј један од потписника прогласа "уједињених националиста" којим се позива на прекид ткз. "марихуана марша", Национални строј демантује да стоји иза тог потписа и очигледних медијских манипулација. Иако није потписник поменутог прогласа, Национални строј се противи одржавању таквих изопачених скупова који промовишу легализацију наркоманије и осталих болести. Несумњиво да би и овај пут Национални строј стао у одбрану здравих вредности, раме уз раме са свим српским патриотама.

Информативна служба
Националног строја


Preuzeto sa sajta Krv i cast Srbije www.bhserbia.org sa sekcije vesti u okviru saopstenja Nacionalnog stroja.


www.bhserbia.org
Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #10 on: January 24, 2008, 02:35:09 pm »

Званично саопштење Националног строја поводом забране ''Српског марша'' и репресије над српским патриотама 7.октобра 2007.године у Новом Саду

Марионетска-антисрпска влада по налогу својих ционистичких господара забранивши легално пријављен ''Српски марш за јединство Србије'' ускратила је уставом загарантована грађанска права на слободу говора српским патриотама. Почела је прљава медијска кампања са отвореним позивом на линч српских националиста. Врхунац медијске манипулације, већ добро познатих ционистичких метода, било је представљање ''Српског марша'' као прослављање Химлеровог рођендана, што је лаж проистекла од отворених заговорника цепања Србије, против чијих намера је и био усмерен ''Српски марш''.

Као одговор на противуставну забрану ''Српског марша'' пријављен је нови патриотски скуп ''За уставна и људска права Срба у Војводини''. Сходно очекивањима и овај скуп је демо(но)кратска власт забранила. Српски национални револуционари нису одустали од борбе за своја права у сопственој земљи! И поред застрашивања и претњи, српски националисти су се у великом броју упутили 7.октобра у Нови Сад. Такође, и браћа из Републике Српске, Пољске, Словеније, Грчке, Бугарске и Словачке су кренули да дају подршку српском народу и придруже се ''Српоском маршу'', али су ухапшени и протерани из Србије под лажним оптужбама да поседовање и ношење фашистичких обележја. Широм Србије биле су постављене полицијске патроле и пунктови који су онемогућавали долазак на скуп тиме што су приводили и хапсили свакога за кога би утврдили да је присталица Националног строја, чиме су ускраћивали уставом загарантовано право слободе кретања!

Под командом Сорошевих плаћеника и осведочених србомрзаца окупила се хистерична руља од пар хиљада сепаратиста, наркомана, пацифиста, комуниста, Јевреја, Цигана, маскираних анархиста, педера и лезбејки, носећи своја препознатљива обележја и заставе. Од пар стотина присталица ''Српског марша'' раздвојених по граду највећа група од око 100 патриота била је окружена припадницима жандармерије док је мирно седела у башти ресторана Дома војске. Јаке полицијске снаге су забраниле излазак из ресторана и тиме спречила заједничко окупљање свих националиста на договореном месту код споменика Јаши Томићу. Убрзо је поворка тзв. антифашиста пристигла поред баште ресторана на шта су патриоте развиле српски заставу и скандирали ''Војводина-Србија''. Антисрпска багра је узвратила звиждањем и простачким вређањем, а затим је напала српске патриоте унапред припремљеним каменицама и бакљама. Патриоте су одлучно стале у одбрану свог достојанства и стојећи поред ограде, под кишом каменица, уз повике ''Србија Србима'' и ''Ха, ха, ха анти-фа'' узвратиле напад враћајући те исте каменице! Полиција је, по ко зна који пут, стала на страну непријатеља Српства и брутално почела да пребија и хапси патриоте који су нападнути. Све то, опет по ''нечијем'' наређењу. Ипак, већи број патриота је већ следећи дан пуштен након личног сведочења присутних полицајаца да су нереде први изазвали тзв. антифашисти, а не српске патриоте! Тројица, такође ухапшених анархиста су одмах пуштени по ''нечијем'' налогу, иако су полицајци сведочили да су они изазивачи нереда. Да постоје двоструки стандарди примене закона говори и то да су тројица српских патриота због самоодбране добили затворске казне од 10 до 25 дана.

Поздрављамо наше храбре саборце! Часна, патриотска и достојанствена Србија је са вама! Ништа нас неће поколебати да наставимо искрену борбу за српска права и достојанство! Нисмо и никада нећемо поклекнути пред многобројним непријатељима Српства, јер нас на то обавезује славна традиција, кости наших предака и дух слободарске борбе који се поново буди у Србији да разбије окове Новог светског поретка који нас вуку у амбис срама и понижења! Нећемо дозволити цепање Србије и биолошки нестанак нашег народа!

ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ СРБИЈУ! НЕМА ПРЕДАЈЕ! СРБИЈА СРБИМА!

Информативна служба Националног строја
« Last Edit: January 24, 2008, 02:36:45 pm by samvoin » Report Spam   Logged
samvoin
POVERLJIVI
Heroj
*
Offline Offline

Posts: 1139View Profile
« Reply #11 on: January 24, 2008, 02:42:57 pm »

http://gorandavidovic.com/

http://gorandavidovic.blogspot.com/
Report Spam   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy